Śmietana pasteryzowana 30% pozyskiwana jest poprzez proces wirowania ( oddzielania ) z mleka najwyższej jakości. Mleka pochodzącego z czystych ekologicznie terenów lubelskiego powiśla. Unikalna, tradycyjna receptura technologii produkcji. Połączenie ze specjalnymi szczepami bakterii decyduje o wyjątkowych walorach smakowo – zapachowych i konsystencji naszej śmietany. Dzięki procesom zachodzącym podczas fermentacji, substancje odżywcze zawarte w śmietanie, stają się bardziej dostępne dla organizmu człowieka w procesie wchłaniania, zachodzącym podczas trawienia. Nasza śmietana ma wszechstronne zastosowanie: dzięki jej walorom przygotujemy niezwykle smaczne zupy kremy, wykwintne sosy, zwieńczymy smak sałatek. To dzięki śmietance 30% możemy cieszyć się smakiem bitej śmietany, tiramisu stanie się wykwintne, przygotujemy lody. Poezja możliwości z których grzech nie skorzystać.

Opakowanie jednostkowe

500 g

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

10

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

96

Termin przydatności

8 dni

Facebook