Sery twarogowe

Twaróg półtłusty mielony

Twaróg półtłusty mielony

Sery twarogowe są to sery uzyskane w wyniku kwasowej koagulacji białek mleka i odpowiedniej obróbce skrzepu. Sery twarogowe produkowane są z mleka o odpowiedniej zawartości tłuszczu, wcześniej jest ono pasteryzowane. Pasteryzacja zapewnia eliminację szkodliwych substancji, które mogą w mleku się znaleźć. Twarogi w arkuszach pergaminowych są zawijane i krajane ręcznie.

Opakowanie jednostkowe

1 kg, 5 kg, 10 kg

Opakowanie zbiorcze

paleta

Ilość warstw

Ilość opakowań na warstwie

4

Ilość opakowań na palecie

Termin przydatności

10 dni

Twaróg chudy (pergamin)

Twaróg chudy (pergamin)

Sery twarogowe są to sery uzyskane w wyniku kwasowej koagulacji białek mleka i odpowiedniej obróbce skrzepu. Sery twarogowe produkowane są z mleka o odpowiedniej zawartości tłuszczu, wcześniej jest ono pasteryzowane. Pasteryzacja zapewnia eliminację szkodliwych substancji, które mogą w mleku się znaleźć. Twarogi w arkuszach pergaminowych są zawijane i krajane ręcznie.

Opakowanie jednostkowe

ok. 1 kg

Opakowanie zbiorcze

15 kg pojemnik

Ilość warstw

10

Ilość opakowań na warstwie

4

Ilość opakowań na palecie

40

Termin przydatności

4 dni ( 7 dni od momentu produkcji )

Twaróg półtłusty (folia)

Twaróg półtłusty (folia)

Wytwarzamy twarogi tłuste, półtłuste i chude w różnych formach opakowań.

Produkt wytwarzany ręcznie, krojony i pakowany w papier pergaminowy. Ten sposób produkcji jest pracochłonny, ale dzięki tej metodzie twarogi zachowują wilgotność i świeżość oraz posiadają krótki okres przydatności do spożycia. Chcąc sprostować wymaganiom konsumentów, posiadamy system pakowania serów twarogowych: próżniowe, dzięki czemu twarogi zachowują dłuższą trwałość.

Nasze twarogi posiadają wysokie walory smakowe i odżywcze, jednak cechy te mogą być spełnione tylko przy wykorzystaniu odpowiedniej jakości surowca, które następnie jest normalizowane na odpowiednią zawartość tłuszcz. Nie zawierają sztucznych substancji konserwujących ani ulepszaczy.

Twaróg Mielony półtłusty nie zawiera konserwantów, barwników i aromatów, tylko 100% twarogu półtłustego.

Opakowanie jednostkowe

ok. 1 kg

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

5

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

40

Termin przydatności

ok. 9 dni

Twaróg chudy (per+folia) 250 g

Twaróg chudy (per+folia) 250 g

Wytwarzamy twarogi tłuste, półtłuste i chude w różnych formach opakowań.

Produkt wytwarzany ręcznie, krojony i pakowany w papier pergaminowy. Ten sposób produkcji jest pracochłonny, ale dzięki tej metodzie twarogi zachowują wilgotność i świeżość oraz posiadają krótki okres przydatności do spożycia. Chcąc sprostować wymaganiom konsumentów, posiadamy system pakowania serów twarogowych: próżniowe, dzięki czemu twarogi zachowują dłuższą trwałość.

Nasze twarogi posiadają wysokie walory smakowe i odżywcze, jednak cechy te mogą być spełnione tylko przy wykorzystaniu odpowiedniej jakości surowca, które następnie jest normalizowane na odpowiednią zawartość tłuszcz. Nie zawierają sztucznych substancji konserwujących ani ulepszaczy.

Twaróg Mielony półtłusty nie zawiera konserwantów, barwników i aromatów, tylko 100% twarogu półtłustego.

Opakowanie jednostkowe

250 g

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

12

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

96

Termin przydatności

21 dni

Twaróg tłusty (per+folia) 250 g

Twaróg tłusty (per+folia) 250 g

Wytwarzamy twarogi tłuste, półtłuste i chude w różnych formach opakowań.

Produkt wytwarzany ręcznie, krojony i pakowany w papier pergaminowy. Ten sposób produkcji jest pracochłonny, ale dzięki tej metodzie twarogi zachowują wilgotność i świeżość oraz posiadają krótki okres przydatności do spożycia. Chcąc sprostować wymaganiom konsumentów, posiadamy system pakowania serów twarogowych: próżniowe, dzięki czemu twarogi zachowują dłuższą trwałość.

Nasze twarogi posiadają wysokie walory smakowe i odżywcze, jednak cechy te mogą być spełnione tylko przy wykorzystaniu odpowiedniej jakości surowca, które następnie jest normalizowane na odpowiednią zawartość tłuszcz. Nie zawierają sztucznych substancji konserwujących ani ulepszaczy.

Twaróg Mielony półtłusty nie zawiera konserwantów, barwników i aromatów, tylko 100% twarogu półtłustego.

Opakowanie jednostkowe

250 g

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

12

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

96

Termin przydatności

21 dni

Twaróg tłusty (pergamin)

Twaróg tłusty (pergamin)

Sery twarogowe są to sery uzyskane w wyniku kwasowej koagulacji białek mleka i odpowiedniej obróbce skrzepu. Sery twarogowe produkowane są z mleka o odpowiedniej zawartości tłuszczu, wcześniej jest ono pasteryzowane. Pasteryzacja zapewnia eliminację szkodliwych substancji, które mogą w mleku się znaleźć. Twarogi w arkuszach pergaminowych są zawijane i krajane ręcznie.

Opakowanie jednostkowe

ok. 1 kg

Opakowanie zbiorcze

15 kg pojemnik

Ilość warstw

10

Ilość opakowań na warstwie

4

Ilość opakowań na palecie

40

Termin przydatności

4 dni ( 7 dni od momentu produkcji )

Twaróg tłusty (folia)

Twaróg tłusty (folia)

Wytwarzamy twarogi tłuste, półtłuste i chude w różnych formach opakowań.

Produkt wytwarzany ręcznie, krojony i pakowany w papier pergaminowy. Ten sposób produkcji jest pracochłonny, ale dzięki tej metodzie twarogi zachowują wilgotność i świeżość oraz posiadają krótki okres przydatności do spożycia. Chcąc sprostować wymaganiom konsumentów, posiadamy system pakowania serów twarogowych: próżniowe, dzięki czemu twarogi zachowują dłuższą trwałość.

Nasze twarogi posiadają wysokie walory smakowe i odżywcze, jednak cechy te mogą być spełnione tylko przy wykorzystaniu odpowiedniej jakości surowca, które następnie jest normalizowane na odpowiednią zawartość tłuszcz. Nie zawierają sztucznych substancji konserwujących ani ulepszaczy.

Twaróg Mielony półtłusty nie zawiera konserwantów, barwników i aromatów, tylko 100% twarogu półtłustego.

Opakowanie jednostkowe

ok. 1 kg

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

12

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

96

Termin przydatności

ok.15 dni

Twaróg półtłusty (per+folia) 250 g

Twaróg półtłusty (per+folia) 250 g

Wytwarzamy twarogi tłuste, półtłuste i chude w różnych formach opakowań.

Produkt wytwarzany ręcznie, krojony i pakowany w papier pergaminowy. Ten sposób produkcji jest pracochłonny, ale dzięki tej metodzie twarogi zachowują wilgotność i świeżość oraz posiadają krótki okres przydatności do spożycia. Chcąc sprostować wymaganiom konsumentów, posiadamy system pakowania serów twarogowych: próżniowe, dzięki czemu twarogi zachowują dłuższą trwałość.

Nasze twarogi posiadają wysokie walory smakowe i odżywcze, jednak cechy te mogą być spełnione tylko przy wykorzystaniu odpowiedniej jakości surowca, które następnie jest normalizowane na odpowiednią zawartość tłuszcz. Nie zawierają sztucznych substancji konserwujących ani ulepszaczy.

Twaróg Mielony półtłusty nie zawiera konserwantów, barwników i aromatów, tylko 100% twarogu półtłustego.

Opakowanie jednostkowe

250 g

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

12

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

96

Termin przydatności

21 dni

Twaróg półtłusty (pergamin)

Twaróg półtłusty (pergamin)

Sery twarogowe są to sery uzyskane w wyniku kwasowej koagulacji białek mleka i odpowiedniej obróbce skrzepu. Sery twarogowe produkowane są z mleka o odpowiedniej zawartości tłuszczu, wcześniej jest ono pasteryzowane. Pasteryzacja zapewnia eliminację szkodliwych substancji, które mogą w mleku się znaleźć. Twarogi w arkuszach pergaminowych są zawijane i krajane ręcznie.

Opakowanie jednostkowe

ok. 1 kg

Opakowanie zbiorcze

15 kg pojemnik

Ilość warstw

12

Ilość opakowań na warstwie

4

Ilość opakowań na palecie

40

Termin przydatności

7 dni

Facebook