Wytwarzamy twarogi tłuste, półtłuste i chude w różnych formach opakowań.

Produkt wytwarzany ręcznie, krojony i pakowany w papier pergaminowy. Ten sposób produkcji jest pracochłonny, ale dzięki tej metodzie twarogi zachowują wilgotność i świeżość oraz posiadają krótki okres przydatności do spożycia. Chcąc sprostować wymaganiom konsumentów, posiadamy system pakowania serów twarogowych: próżniowe, dzięki czemu twarogi zachowują dłuższą trwałość.

Nasze twarogi posiadają wysokie walory smakowe i odżywcze, jednak cechy te mogą być spełnione tylko przy wykorzystaniu odpowiedniej jakości surowca, które następnie jest normalizowane na odpowiednią zawartość tłuszcz. Nie zawierają sztucznych substancji konserwujących ani ulepszaczy.

Twaróg Mielony półtłusty nie zawiera konserwantów, barwników i aromatów, tylko 100% twarogu półtłustego.

Opakowanie jednostkowe

250 g

Opakowanie zbiorcze

12

Ilość warstw

12

Ilość opakowań na warstwie

8

Ilość opakowań na palecie

96

Termin przydatności

21 dni

Facebook